Vem är du?

Självanalys: Att vara den bästa versionen av dig.
Att förstå dig själv är den mest ideala metoden för att känna igen vilka dina förmågor är, så att du kan koncentrera dig på de områden som gör att du kan göra framsteg i ditt liv. I grund och botten innebär det att du tittar noga på dig själv, att tänka på din attityd, vad du gillar, inte gillar, drivkrafter och motivationsfaktorer. Självanalys får dig att reflektera över var du befinner dig i olika delar av ditt liv. Genom att känna till de flesta av dessa uppgifter kan du bättre planera för alla förändringar du vill göra för at utvecklas och ta steg framåt genom hela ditt liv.

Det finns många sätt att ta reda på hur du ser på dig själv, vi kan hjälpa dig att göra detta.

Förstå dina känslor
Fråga dig själv, hur du känner dig, hur är din sinnesro, hur ser du på omvärlden och dig själv, tar du ansvar för dina känslor eller blir du ibland fast i känslan av att du inte kan påverka situationen eller omständigheterna.

Dina kvaliteter
Tänk på dina egenskaper, det hjälper dig att effektivt rensa bort några av de osynliga hinder vi alla ibland faller "offer" för i vårt dagliga liv. Dina specifika egenskaper och styrkor kan hjälpa dig och förankra dig och vara en hjälp att upprätthålla och stabilisera dig i ditt liv.

 

Spåra ditt sinnestillstånd
Oavsett hur du känner dig och när, börja skriv ner det. Detta gör att du kan förstå dina olika dispositioner som är förenliga med olika omständigheter och situationer. Det kommer sannolikt att göra det möjligt för dig att ställa in och kontrollera din inre röst.

 

Erkänn dina känslor
Undersök dina känslor genom att bestämma om dina svar, din röstton, utseende och kroppsspråk hänger ihop eller om du försöker ignorera det du känner.